DESIGN:

Kompromisløshed er overskriften på alt det vi laver. Da vi startede virksomheden, var det derfor afgørende for os at designe møbler til børn med samme fokus på kvalitet og æstetik, som designermøbler til voksne.

Den vision er vi lykkedes med i tæt samspil med en af en af vores tids mest talentfulde og indflydelsesrige designere, Nina Bruun.

Sammen er vi inspireret af fortidens gode håndværk, stærke materialer og klassiske æstetik. Møblerne bygger på vores store kærlighed til traditionerne indenfor dansk design, og et brændende ønske om at skabe enkle, tidløse møbler til børn, som passer helt naturligt ind i hjemmets øvrige indretning.

KVALITET:

Vores møbler er skabt til at kunne holde gennem generationer og derfor har det været vigtigt for os, at der ikke bliver gået på kompromis med hverken materialer eller produktionsform.

Alle møbler er derfor produceret på en fabrik i Europa med lange traditioner for produktion af designerstole. Vores FSC®-certificerede egetræ er nøje udvalgt af vores dygtige snedkere, og samlingen af hvert enkelt møbel foregår i hånden for at opnå den højeste kvalitet.

ANSVARLIGHED:

Vi mener at det forpligter, når man bruger naturens smukke materialer. Derfor er det vigtigt for os at arbejde med en ansvarlig forsyningskæde.

Vi har truffet et bevidst valg om at producere vores møbler af europæisk eg, på fabrikker i Europa for at undgå uhensigtsmæssig lang transport af materialer og møbler.

Det tager lang tid for et egetræ at vokse sig stort og stærkt, og vi mener derfor at det er vores ansvar, at sikre at vores produkter er både smukke og holdbare, så de kan glæde brugere gennem flere generationer.

SIKKERHED:

Intet er så værdifuldt som vores børn og det har været afgørende for os, at vores produkter er sikre at bruge. Derfor er alle vores møbler naturligvis testet og godkendt efter gældende standarder hos Teknologisk Institut.